Blogger Widgets

Saturday, 7 May 2016

Instablog


Adik ini menahan ayahnya dan meminta duit hanya untuk disedekahkan kepada peminta sedekah di belakangnya. Nice. #instablog

Monday, 25 April 2016

Instablog


Bro, it's hard to keep up with your desire. It is totally tiring yet interesting. Hiking. Mekasih lah ajak. It is fun honestly. Tapi please bawak air lebih. Tu je. #instablog #berterabur di #tabur #brocuba

Friday, 1 April 2016

Instablog


My father once said, if anything happened to him or my mom, just concentrate on studying. Don't waste my money travel back just to see them. And that is one impossible task. O Allah, The Healer, Heal my mom. #instablog #hukm

Saturday, 30 January 2016

Instablog


Happy 13th birthday to my beloved youngest brother, Adil!

Or here in Egypt we call Adel.

Dah besar lagi panjang kau sekarang (Series dia dah panjang gila). Gambar majlis khatam Quran pun dah macam gambar kawen.

Sekarang kalau salam aku depan pintu sekolah, tak bagi dah aku cium pipi. Maluu kawan-kawan tengok 😂.

Lastly, I quote from mom and I wish the same as what quoted:

"Buat anak bongsu ibu yg mula di ambang remaja, berhati- hati memilih kawan dan jgn bertindak mengikut perasaan, selamat menyambut ulangtahun kelahiran semuga menjadi insan yg berguna dunia dn akhirat aamiin."

Yup, please jangan bertindak mengikut perasaan.

Sayang awak Adil.

From me,
your once-you-love-the-most brother 😆

#happybirthday
#instablog

Wednesday, 27 January 2016

Instablog


Time kalah pun kita update. Takkaaaanlah time menang kita tak update 😌

#HOGOH10 takde gi cari harta
#instablog
#hogoh
#sayabrokertiket