Blogger Widgets

Saturday, 16 July 2016

Bahry dan Ali.

      Abang aku pegang newborn baby dia, Ali yang tengah menangis. Pelan-pelan dia letak atas kusyen lepas tu dia bukak baju Ali. Pastu abang aku pandang aku then tanya, "nak tengok tak cara paling senang untuk buat baby senyap?"

Aku jawab, "nak."

Dia kata kejap. Lepas dia siap bukak baju Ali, dia angkat pastu aku tiba-tiba teringat, aku terus cakap, "terbalikkan dia kan?"

"Taklah. Cara ni takde orang tau."

Dia hadapkan muka Ali ke arah aku dan angkat Ali paras dada dia. Lepas tu dia cekup mulut Ali dengan tapak tangan dia sambil pandang aku.

Lepas tu dia gelak.

I was like.. really?

Monday, 4 July 2016

Instablog


Teaser raya. Pilih satu sebagai menantu. #tb #hsc #hikersslambercommunity #datuk #instablog #datuk #hike

Sunday, 26 June 2016

Instablog


Satu: saya tak stalk awak Perhaps i happened to like your photos, and it may not be only the recent ones. But that doesn't mean anything. I did not stalk your ig. It's been 3 weeks (more or less) since the last time i logged on to this account, obviously i missed many of your updates. So i will spend some times here scrolling what I've been missing. And when i do, i may end up liking many photos, and it won't be just yours! so please don't assume that you're special (even though YOU'RE special 😋) Dua: #gunungdatuk, ticked ✔. Alhamdulillah dapat sahur kat puncak Gunung Datuk, Rembau, Nogori. Last minute tetiba rasa nak ikut trip diorang 😅. Well planned, well organized. Plus tak ramai participant so tak susah sangat (Dalam hati "deng, asal tak ramai,") Lepas ni diorang nak ke Jerangkang, Maran, Pahang. Tak tau lagi dapat pergi atau tak. Kalau ada jodoh kita jumpalah kat Jerangkang nanti ye. Tiga: that creepy smile? Layankan aje. #hikersslambercommunity #hsc #terhantuk di #datuk #creepysmile #instablog

Saturday, 7 May 2016

Instablog


Adik ini menahan ayahnya dan meminta duit hanya untuk disedekahkan kepada peminta sedekah di belakangnya. Nice. #instablog

Monday, 25 April 2016

Instablog


Bro, it's hard to keep up with your desire. It is totally tiring yet interesting. Hiking. Mekasih lah ajak. It is fun honestly. Tapi please bawak air lebih. Tu je. #instablog #berterabur di #tabur #brocuba